• Predaj: +421 915 793 816
    Servis: +421 905 980 762

PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY PRI SPRACÚVANÍ JEJ OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ak je právnym základom spracúvania osobných údajov zmluva (vrátane predzmluvných vzťahov) má dotknutá osoba (napr. zákazník) právo od MOTOR PARTNER ako prevádzkovateľa požadovať:
– potvrdenie o spracúvaní osobných údajov,
– prístup k osobným údajom,
– prenos osobných údajov inému prevádzkovateľovi,
– informácie o zdroji, z ktorého boli osobné údaje získané na spracúvanie,
– zoznam spracúvaných osobných údajov,
– opravu, likvidáciu (výmaz) alebo obmedzenie spracúvania svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
– likvidáciu (výmaz) alebo obmedzenie spracúvania svojich osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil,
– likvidáciu (výmaz) alebo obmedzenie spracúvania svojich osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak sa spracúvajú nelegálne.

Ak je právnym základom spracúvania osobných údajov súhlas, má dotknutá osoba právo súhlas na spracúvanie osobných údajov kedykoľvek odvolať a tiež požadovať bezodkladnú likvidáciu osobných údajov resp. ich výmaz. Pritom platí, že spracúvanie osobných údajov od ich poskytnutia a udelenia súhlasu až do jeho odvolania je legálne.
Dotknutá osoba má právo pri podozrení, že sú jeho práva porušované podať oznámenie Úradu na ochranu osobných údajov SR.

Prevádzkovateľ prijal náležité opatrenia na ochranu osobných údajov pri ich spracúvaní, ktoré spočívajú najmä v tom, že
– osobné údaje sa spracúvajú len v rozsahu nevyhnutnom na dosiahnutie účelu ich spracúvania,
– osobné údaje sa uchovávajú len počas doby, kedy trvá účel ich spracúvania a po jeho uplynutí iba v lehote ustanovenej osobitnými predpismi (napr. zákon o účtovníctve a zákon o archívoch
a registratúrach),
– k osobným údajom má prístup len obmedzený počet oprávnených osôb na základe udelených prístupových práv. Tieto oprávnené osoby sú poučené a spracúvajú osobné údaje na základe
pokynu prevádzkovateľa alebo autorizovaného sprostredkovateľa viazaného sprostredkovateľskou zmluvou,
– prevádzkovateľ priebežne preveruje proces spracúvania osobných údajov, ako aj účinnosť aplikovaných technických a organizačných opatrení, ktoré zodpovedajú technológii spracúvania
osobných údajov,
– prevádzkovateľ má zabezpečený dohľad nad ochranou osobných údajov realizovaný bezúhonnou zodpovednou osobou, ktorá absolvovala skúšky na Úrade na ochranu osobných údajov SR a je
uvedená v jeho registri zodpovedných osôb.

Skúšobná jazda

 
Testovaciu jazdu vám u nás radi zabezpečíme. Potrebujeme však vopred vedieť model a vami preferovaný čas.  Nechajte nám kontakt a my sa s vami spojíme.

Objednať sa do servisu

 
Pravidelná servisná prehliadka, poistná udalosť alebo pneuservis. Objednávka cez tento formulár nám umožní pripraviť sa a skrátiť tak dobu opravy vášho vozidla.

Naceniť moje auto

 
Vaše auto výhodne odkúpime, čím získate možnosť začať výhodne financovať nové. Aká je naša ponuka na odkúpenie sa dozviete do 48 h. Stačí vyplniť jednoduchý formulár. Najviac výhod u nás získate, ak predaj starého a kúpu nového vybavíte naraz.

Cenová ponuka

 
Model, palivo, prevodovka a pár ďalších údajov, ktoré vyplníte cez jednoduchý formulár nám pomôžu zaslať vám mailom ponukovú cenu, ktorá už nebude iba orientačná. Samozrejme nezabudneme započítať všetky dostupné akcie a zľavy :)

SERVISNÉ AKCIE

citroen servis bratislava

Naše vozidlá

Citroen C3 Aircross PureTech 110 S&S...

ABS, Airbag vodiča, Airbagy bočné, Elektrické okná 4x, Palubný počítač, Airbag spolujazdca, Imobilizér, ESP, Protipr...

15 700 €

Citroen C4 SpaceTourer BlueHDi 130 E...

ABS, ESP, Protiprešmykový systém, Isofix, Centrálne zamykanie, Elektrické okná 4x, Elektrické zrkadlá, Klimatizácia ...

22 210 €

Citroen C-Elysée 1,5 BlueHDi 100 ORI...

ABS, Klimatizácia mechanická, Elektrické okná 4x, Palubný počítač, Imobilizér, ESP, Hmlovky, Posilňovač riadenia, Te...

12 190 €

Citroen C5 Aircross BlueHDi 130 S&S ...

Posilňovač riadenia, ABS, ESP, Protiprešmykový systém, Brzdový asistent, Isofix, Centrálne zamykanie, Elektrické okn...

26 990 €

Citroen SpaceTourer 2.0 BlueHDi 180k...

ABS, Airbag vodiča, Airbagy bočné, Palubný počítač, Airbag spolujazdca, Xenónové reflektory, Imobilizér, ESP, Protip...

35 600 €

Citroen C5 Aircross PureTech 180 S&S...

Posilňovač riadenia, ABS, ESP, Protiprešmykový systém, Brzdový asistent, Isofix, Centrálne zamykanie, Elektrické okn...

28 300 €

Citroen C5 Aircross BlueHDi 130 S&S ...

Posilňovač riadenia, ABS, ESP, Protiprešmykový systém, Brzdový asistent, Isofix, Centrálne zamykanie, Elektrické okn...

27 400 €

Citroen C3 Aircross PureTech 110 S&a...

ABS, Elektrické okná 4x, Palubný počítač, Imobilizér, ESP, Protiprešmykový systém, Klimatizácia automatická, Hliníko...

19 700 €

Citroen Berlingo Multispace 1.6 Blue...

ABS, ESP, Protiprešmykový systém, Brzdový asistent, Isofix, Centrálne zamykanie, Elektrické sedadlá, Elektrické zrka...

11 990 €

Citroen C3 PureTech 82 Best Collecti...

Posilňovač riadenia, ABS, ESP, Protiprešmykový systém, Isofix, Centrálne zamykanie, Elektrické zrkadlá, Diaľkové ovl...

4 990 €

Citroen Berlingo Multispace 1.6 Blue...

ABS, ESP, Protiprešmykový systém, Isofix, Centrálne zamykanie, Elektrické zrkadlá, Diaľkové ovládanie, Multifunkčný ...

11 990 €

Škoda Superb Combi 2.0 TDI 190k Styl...

Alarm, ABS, ESP, Protiprešmykový systém, Brzdový asistent, Isofix, Centrálne zamykanie, Elektrické sedadlá, Elektric...

28 990 €

Nové vozidla